Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
  • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
  • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
  • info@dranneede.nl

Informatie over lidmaatschap

Er zijn verschillende soorten lidmaatschappen bij de vereniging

Lid van Sportclub Neede?
Ben je lid van Sportclub Neede en wil je in de periode dat het voetbalspel stil ligt toch lekker blijven sporten? Dan is het combi-abonnement bij D’RAN! wellicht iets voor jou! Meer info -->

Lid worden van de Survivalrun Bond Nederland
Om lid te kunnen worden van Survivalrunners D'RAN! Neede moet je lid worden van Survivalrun Bond Nederland. Dat is verplicht vanwege de verzekering. Het lidmaatschap van de bond is op dit moment (2019-2020) per jaar € 20,00. Let op: Ieder lid zorgt dus zelf voor een lidmaatschap bij de Bond. En ieder lid moet ook zelf zorgen voor eventuele opzegging van het lidmaatschap bij de Bond.

Belangrijke info over de verzekering voor leden
De Survivalrun Bond Nederland (SBN) heeft een aanvullende ongevallenverzekering voor survivalrunatleten afgesloten, met als doel eventuele financiële gevolgen van een ongeval van individuele deelnemers aan een survivalrun of een trainingsmoment van survivalrun te beperken. Deze verzekering zal na onderzoek uitkeren als je als atleet bij beoefening van survivalrun sportletsel oploopt waarvan de kosten (deels) niet worden vergoed door de eigen ziektekostenverzekering. Het eigen risico is hiervan uitgesloten.

Train je bij een bij de SBN aangesloten trainingsgroep, zoals D’RAN!, dan is een SBN-lidmaatschap verplicht. Tweede belangrijke voorwaarde voor verzekering is dat je op bij de trainingsgroep vastgestelde trainingstijden op een door de SBN goedgekeurd parcours traint. Jaarlijks wordt ons parcours door de Parcours Commissie van de SBN gecontroleerd. Daarnaast zijn onze trainers en de onderhoudsploeg alert op de staat van de hindernissen.

Train je buiten de vastgestelde tijden en/of buiten het goedgekeurde parcours dan is het goed te beseffen dat je op eigen risico traint.

Daarnaast kunnen jeugdleden alleen onder begeleiding van een trainer trainen.

Volwassen - betalen per jaar of per maand
Volwassen lid worden van Survivalrunners D’RAN! Neede kan vanaf 18 jaar. Ervaring met survivalruns is niet vereist. Wel moet je lid zijn van Survivalrun Bond Nederland (SBN). Ben je nog geen lid? kijk je op de website van de bond. De contributie voor het lidmaatschap bij Survivalrunners D’RAN! Neede is exclusief het lidmaatschap van de SBN, en bedraagt € 180,- in één keer te betalen bij aanvang van een kalenderjaar of, indien je per maand wilt betalen, € 17,50 per maand door middel van een automatische incasso te voldoen. Als lid mag je onbeperkt gebruik maken van de trainingsfaciliteiten van Survivalrunners D’RAN! Neede binnen de afgesproken trainingstijden. Tijdens deze trainingstijden ben je verzekerd via de SBN. Naast de trainingsfaciliteiten zijn er kleedruimtes, douches en een kantine. We willen van D’RAN! een echte vereniging maken. Samen met andere survivalrun-atleten trainen, leren van elkaar, samen nieuwe hindernissen bedenken en bouwen!

Jeugd - betalen per kwartaal
Jeugdlid worden van Survivalrunners D’RAN! Neede kan vanaf 8 jaar. Inschrijven van jeugdleden is vanaf nu mogelijk, echter de jeugdtraining gaat van start zodra er voldoende aanmeldingen zijn. Inning van contributie gaat in op het moment dat de trainingen starten. Ook voor de jeugd geldt dat ervaring met survivalruns niet vereist is. Wel moet je lid zijn van Survivalrun Bond Nederland (SBN). Ben je nog geen lid? Voor informatie over het lidmaatschap kijk je op de website van de bond. De contributie voor het lidmaatschap bij Survivalrunners D’RAN! Neede is exclusief het lidmaatschap van de SBN, en bedraagt € 33,- per kwartaal door middel van een automatische incasso te voldoen. Lidmaatschap van de SBN bedraagt € 20,00 per jaar. Als jeugdlid mag je alleen trainen op vaste tijdstippen onder begeleiding van onze trainers. Tijdens deze trainingstijden ben je verzekerd via de SBN.

Nog geen ervaring?

Maak gratis kennis met de sport

Als je nog geen ervaring met survivalrun hebt ben je welkom om, voorafgaand aan je definitieve lidmaatschap, een basistraining survivalrun te volgen. Om aan deze training mee te kunnen doen moet je een aspirantlidmaatschap afsluiten bij de Survivalrunbond.
Aspirantlidmaatschap:
  • een aspirantlidmaatschap is geldig voor zes weken en loopt automatisch af
  • de contributie voor het aspirantlidmaatschap bedraagt € 5,00
  • het biedt een ongevallenverzekering voor ongevallen tijdens survivalruntrainingen bij een bij de SBN aangesloten vereniging
  • aanmelding via de website van de Survivalrunbond
Tijdens deze basistraining leer je de beginselen van survivalrun. Wil je deze uitdagende sport leren kennen? Stuur ons een bericht dat je langs wilt komen om een training van D’RAN! mee te maken. Een ervaren survivalrun-atleet zal je tijdens deze training begeleiden en je de basistechnieken leren.


Lidmaatschap betalen?

Alle betalingen verlopen via automatische incasso

SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken