Waarom D'RAN?

Vanaf oktober 2017 biedt Survivalrunners D'RAN! je de gelegenheid om in een prima sfeer een hele mooie sport te beoefenen.

Contactinformatie
  • Postadres: Roggestraat 8, 7161 EN Neede
  • Trainingslocatie: Kronenkamp 10, 7161 HE Neede
  • info@dranneede.nl

Inschrijfformulier D'RAN!

Schrijf je in en wordt lid van de vereniging door invullen en verzenden van dit formulier


Zie ook informatie over lidmaatschap als je meer wilt weten.
Ik heb de belangrijke info over de verzekering voor leden hierboven gelezen en ik ga akkoord met het huishoudelijk reglement van D'RAN! Door het versturen van dit formulier machtig ik, tot wederopzegging, incassant "Survivalrunners D'RAN! Neede" (IncassantID: NL76ZZZ6861850000) voor het van genoemde bankrekening automatisch afschrijven van de hierboven genoemde kosten die horen bij mijn gekozen lidmaatschapsvorm.

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.


Let op: Het lidmaatschap van de SBN wordt door de bond zelf van de opgegeven rekening afgeschreven. Het lidmaatschap van de bond wordt niet door D'RAN opgezegd als je het lidmaatschap bij D'RAN stopt. Het lidmaatschap van de bond is een lidmaatschap van de sporter zelf. D'RAN kan en mag daar geen verantwoordelijkheid over hebben.

SURVIVALRUN TRAINEN IN NEEDE

Sporten op de mooie locatie van Sportclub Neede

ONBEPERKT TRAINEN

Onbeperkt gebruik van de faciliteiten van de club

GRATIS KENNISMAKING MET DE SPORT

Maak een afspraak om het mee te maken